A március 31-ei istentisztelet kapcsán szeretnénk egyértelművé tenni, hogy Steve Cioccolanti pásztor nem a Hit Gyülekezete meghívására érkezett Magyarországra, hanem több országot érintő európai útja során, saját kezdményezésére látogatott Budapestre. Steve pásztor 2018. március 2-án az alábbi levélben vette fel a kapcsolatot a Hit Gyülekezete központi irodájával:

“Kedves Sándor pásztor,

Azért írok neked mert e hónapban valószínűleg Magyarországon keresztül fogok utazni, és szeretnék találkozni Veled és megismerni a szolgálatodat. Én egy ausztrál pásztor vagyok és feleségemmel együtt meghívást kaptunk a Donald Trump Mar-a-Lago birtokára egy Izraelt támogató esemény vendégeiként. A rendezvény után úgy tervezzük, hogy Kelet-Európában leszünk március 27., kedd és április 1., vasárnap között.

Érdekel Magyarország, mert látom hogy Isten megáldott titeket egy nagyon bátor, keresztény-barát miniszterelnökkel, olyannal mint Donald Trump. Én is bátran hirdettem már jó előre Trump megválasztását, és prédikáltam a vég idők prófétai figyelmeztetéseiről a globalizmus, a feminizmus és a terrorveszély témáiban.

Az angolul beszélő országokban sok keresztény ismer engem a YouTube csatornámon keresztül, ahol 191.000 követőm van és 27 millió nézték meg videóimat. Négy könyvnek a szerzője vagyok (buddhizmusról, isteni kódokról, tanítványságról írtam), ezenkívül rendszeresen adok elő szemináriumokon Ausztráliában és Ázsiában. Kérlek írd meg hogy esetleg találkoznál-e velem, vagy szolgálhatnék vendégként nálatok. Billy Graham elköltözésével úgy érzem egy ébredés közeleg!

SALOM Krisztusban,

Steve Cioccolanti pásztor

Discover Ministries”

Személyesen nem ismertük korábban Steve pásztort, de tudtunk arról, hogy videóelőadásait Magyarországon is sokan követik a közösségi oldalakon. A megkeresés alapján Steve Cioccolanti egy ismeretterjesző előadás megtartására kapott lehetőséget a Hit Parkban, amelynek témáját és tartalmát ő maga választotta ki és állította össze. Erre az előadásra került sor a Hit Parkban, március 31-én.

A Hit Gyülekezete Sajtóosztálya