Népszerűhírek

Németh Sándor beszéde

2017. október 29-én egész napos, regionális konferenciára került sor a székesfehérvári Hit Csarnokban.

Egy újabb sikeres évet zárt 2016-tal SZPA kosár.

A Jelenések könyvének a 2. és 3. fejezetei a megdicsőült Krisztus univerzális, napjainkban is érvényes üzenetét adják át az egyetemes egyháznak. Miköz...

A „Noé bárkája” nevet kapta az az új játszótér, melynek átadására Székesfehérváron, a Bodrogi utcai Hit Gyülekezetében került sor 2017. május 13-án.

Mintegy 1500 istenkereső és hívő ember részvételével került megrendezésre hétfőn este a balatonfüredi mólónál a 27. Gospel Est.

Arra kérjük az Országgyűlést, hogy az egyházi törvény megalkotásánál az állam és az egyházak különválasztásának alkotmányos követelményeit.

Az Európát érintő terrorveszélyről szervezett kerekasztal beszélgetést a Hetek Közéleti Klub és a Patmos Records kiadó.

Kormányhatározattal részesült támogatásban a Hit Gyülekezete és a Szent Pál Akadémia.

A reformáció társadalmi hatásairól, legizgalmasabb történelmi momentumairól beszélt Mosonmagyaróváron dr. Kulcsár Árpád történész.

Közönségtalálkozó keretében nézhették meg a győriek Török Ferenc legújabb filmjét.

Évről évre növekvő érdeklődés kíséri a Mosoni Zsidó Hitközség Sátoros ünnepét (Szukkot). A mosonmagyaróvári Shalom Emlékparkban felállított hatalmas m...

Május 29-én Ananie Bagaragaza, a ruandai Church of Faith (Hit Gyülekezete) pásztora és Lőrincz Péter lelkész a kiskunhalasi Hit Gyülekezetébe látogatt...

A Hit Gyülekezete a NAV-hoz fordul.

Mandulafa Óvoda átadó ünnepség, 2018. október 21.

Idén április 13-án Szolnok városa nyitotta a sort az országos Holokauszt-megemlékezések programsorozatában.<br />

Megemlékezést tartottak a holokauszt 71. évfordulója kapcsán Zalaegerszegen. A rendezvényen a helyi Hit Gyülekezete is képviseltette magát.

A Szent Pál Akadémia Ironsides hokicsapata idén először indult a hagyományosan egy napos szezonzáró kispályás profi jégkorong tornán és jó szereplésév...

A Hit Gyülekezete U-13-as csapata nyerte meg az első alkalommal kiírt Tolerancia Labdarúgó Kupát!

A téli hónapokban elvégezett gyérítés során mintegy 300 m3 faanyag került kihordásra és hasznosításra, amihez több vidéki gyülekezet hozzájárult.