Népszerűhírek

Leégett egy háromszintes családi ház tetőszerkezete Székesfehérváron 2015. március 31-­én. Az épület felújításában a Hit Gyülekezete is segített.

Az új adással jelentkező Vidám Vasárnapban Németh Sándor arról beszélt: a keresztény élet csak természetfölötti szinten tud áldott és sikeres lenni.

Szombat este 18.00 órától a budapesti Hit Parkban ad koncertet a Vidám Szimfonikusok zenekar.

Ahogy a korszak vége közeledik, egyre fontosabb, hogy a názáreti Jézus Krisztust az emberek – egyre nagyobb tömegekben – szabad akaratukból magasztalj...

Friderika újabb nagy sikerű koncertet adott Kecskeméten.

A Rómaiakhoz írt levél 11. fejezete summás összefoglalót ad Izrael, az Egyház és a nemzetek üdvtörténetben betöltött szerepéről, az egymáshoz való vis...

A filadelfiaiak számára írt levelet sokan szeretik, hiszen ez a gyülekezet győztes és egy feddés sem szerepel rájuk vonatkozóan a sorok között.

Izrael Állam nagykövete és a Gyöngyösi Hit Gyülekezet pásztora is felszólalt a gyöngyösi Zsinagógában megrendezett fotókiállítás megnyitóján.

2017. október 28-i istentiszteleten elhangzott prédikáció összefoglalója.

Április 19-én Székesfehérváron újabb HIT KRESZ rendezvényt tartottak, ezúttal „A keresztényüldözések aktuális helyzete”címmel.

Országos konferenciára kerül sor november első hétvégéjén a budapesti Hit Parkban.

Május 21-én második alkalommal került megrendezésre a dunaújvárosi Hit Csarnokban a fejér-megyei regionális ifjúsági konferencia.

Az Artisjus Év szövegírója díját vehette át Pajor Tamás. Az Amen alapító-frontembere országos turné tervéről is beszélt nekünk az elismerés kapcsán.

A 2017. 10. 18. istentisztelet összefoglalója.

A Vidám Vasárnap legfrissebb adásában (2016. 11.19) Németh Sándor Isten nevének, igazságának a gazdagságáról beszélt.

Pünkösd alkalmából kétnapos konferenciára kerül sor a Hit Parkban!

Három napos országos konferenciát tart a Hit Gyülekezete a budapesti Hit Parkban április 8-10 között.

Több mint hetven diák tanul a szombathelyi Hit Gyülekezete hittanóráin <br />

Kérjük, hogy adója egyházaknak felajánlható 1%-ával támogassa a Hit Gyülekezetét! Az egyház technikai száma: 0279<br />

Köveskúti Ferenc, a gyulai Hit Gyülekezete pásztora tart előadást a témában április 1-jén 18 órakor Gyulán a Művelődési Ház Erkel termében.