Népszerűhírek

2017. október 11-ei istentiszteleten elhangzott prédikáció összefoglalója.<br />

Folytatta az elmúlt hetekben megkezdett témát Németh Sándor a Vidám Vasárnap legfrissebb adásában is.

A Raoul Wallenberg emlékversenyen első helyezett nyíregyházi csapat nemzetközi elismerést kapott az antiszemitizmussal szembeni kiállásáért.

Az új adással jelentkező Vidám Vasárnapban Németh Sándor arról beszélt: a keresztény élet csak természetfölötti szinten tud áldott és sikeres lenni.

Négy éve veretlen a pécsi iskola

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 45. § (1) bekezdése értelmében Magyarországon minden gyermek köteles az intézményes nevelés-oktat...

Januárban ismét megrendezésre került a Komárom-Esztergom megyei Regionális Ifjúsági Konferencia, melynek a tatabányai gyülekezet adott otthont.

Sok-sok várakozás után, karácsony előtt néhány héttel megjelent az Új Forrás zenekar „Csillagösvényeken” című, legújabb albuma.

A filadelfiaiak számára írt levelet sokan szeretik, hiszen ez a gyülekezet győztes és egy feddés sem szerepel rájuk vonatkozóan a sorok között.

Május 22-én a Vidám Vasárnap műsorában Németh Sándor Isten dicsőségéről beszélt, ill. arról, hogy az ember hogyan tud ebből részesülni.

A Hit Gyülekezete visszautasítja a Magyar Narancs 2012. február 23-i számában, megjelent összeesküvés-elmélet hazug állításait.

A Vidám Vasárnap legfrissebb adásában (2016. 11.19) Németh Sándor Isten nevének, igazságának a gazdagságáról beszélt.

Húsvét hétfőn családi napra került sor a gödöllői gyülekezetben. A programok kora reggeltől egészen estig tartottak.<br />

Több mint hetven diák tanul a szombathelyi Hit Gyülekezete hittanóráin <br />

A több mint 1000 éve Tibériásban készült Aleppo Kódexet a héber Biblia létező legjobb másolataként jegyzik.

Bayer Friderika ismét Pécsre látogatott és minden érdeklődő számára nyitott koncertet adott a pécsi Hit Gyülekezete csarnokában.

2016. június 5-én, vasárnap Székesfehérváron tartotta V. országos konferenciáját a Magyar-Izraeli Baráti Társaságok és Körök Országos Szövetsége. A re...

Elgondolkodtató könyvbemutatóra és fórumra került sor 2016. november 17-én a Széchenyi István Egyetemen, a Hit Gyülekezete Győri Egyetemi Lelkészségén...

Országos konferencia kezdődik pénteken, 3 nap alatt négy istentisztelet a budapesti Hit Parkban

Pünkösd alkalmából kétnapos konferenciára kerül sor a Hit Parkban!