Népszerűhírek

Családi napot tartott a Zalagerszegi Hit Gyülekezete Nagyapáliban

Lázár feltámadásának története olyan igazságokat tartalmaznak a szabadulással és a szabadító szolgálattal kapcsolatban, melyek ma is aktuálisak.

A Bornemisza Péter Gimnázium (KI)VÁLASZTOTTAK nevű csapata nyerte meg idén a Túl az első X-en választási vetélkedőt.

Megnyitotta kapuit az első vidéki Patmos könyvesbolt Tatabányán, melynek elsődleges célja a Hit Gyülekezete kiadványainak forgalmazása.

2017. október 13-án a reformáció 500. évfordulója alkalmából Nyíregyháza főterén egy Bibliaolvasó flashmob-ra került sor.

A reformáció 500. évfordulója alkalmából az EMMI Reformáció Emlékbizottságának támogatásával a nyíregyházi Bethlen Gábor Gimnázium vándorkiállítást ké...

A 15 éves jubileumi adásban Németh Sándor tovább folytatta az Isten neveiről szóló sorozatát.

Sorra nyeri a rangos hazai és nemzetközi díjakat Zsákai Gerda, a szombathelyi Hit Gyülekezete tagja, hatodik osztályos tanuló.

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 45. § (1) bekezdése értelmében Magyarországon minden gyermek köteles az intézményes nevelés-oktat...

A Hit Parkban megrendezett háromnapos konferenciát követő csütörtökön Németh Sándor ismét a Facebookon válaszolt a nézők kérdéseire. A közösségi médi...

A Váci Hit Gyülekezete adott otthont a január 20-án megrendezett jótékonysági koncertnek, amelyet a Váci Közéleti Egyesület szervezett.

Gyereknap alkalmából a legkisebbeknek rendezett fesztivált a tatabányai Hit Gyülekezete.

A Hit Gyülekezete közleménye

A Vidám Vasárnap YouTube csatornája átlépte a 15 millió megtekintést.

Az év könnyűzenei szövegírója díját vehette át Pajor Tamás az Artisjus-tól.

A Hit Gyülekezete álláspontja szerint a módosító indítványban vannak előremutató elemek, de egyes pontok komoly aggodalomra adhatnak okot.

Az Egyház megalakulása óta pünkösd folyamatosan aktuális üzenet az emberiség számára, mert egyedül a Szent Szellem az, aki képes a Názáreti Jézus szem...

A bibliai történelemszemléletben a házasság intézményének válsága és kudarca mindig a korszak végének közelségére figyelmeztet.

Keresztényüldözés: a pakisztáni kormány együttműködését kérik a hívők

Nem segít a bántalmazott keresztény menekülteken Németország - állítja egy segélyszervezet.