Népszerűhírek

Isten és a hívő ember közötti személyes közösség egyik nélkülözhetetlen életjele az imádkozás, az Úr Jézus felmagasztalása és az Atya imádása szellemb...

A Raoul Wallenberg emlékversenyen első helyezett nyíregyházi csapat nemzetközi elismerést kapott az antiszemitizmussal szembeni kiállásáért.

Három napos országos konferenciát tart a Hit Gyülekezete a budapesti Hit Parkban április 8-10 között.

Április 19-én Székesfehérváron újabb HIT KRESZ rendezvényt tartottak, ezúttal „A keresztényüldözések aktuális helyzete”címmel.

Friderika újabb nagy sikerű koncertet adott Kecskeméten.

Valótlanságot állított a Hit Gyülekezetéről a Célpont

Különleges, szeretetvendégséggel egybekötött ünnepi összejövetelnek adott otthont a Pécsi Hit Csarnok december 22-én csütörtökön.

A neves nemzetközi kórusfesztivál, az Europa Cantat idén a Hit Gyülekezete fiataljaiból alakult Wing Singers gospel kórusnak is helyet adott Pécsen.

Pünkösd hétfőn gyönyörű napsütésben kezdődhetett meg az immár hagyományossá vált családi sportnap a gödöllői Hit Gyülekezetben.

Nem segít a bántalmazott keresztény menekülteken Németország - állítja egy segélyszervezet.

A Vidám Vasárnap YouTube csatornája átlépte a 15 millió megtekintést.

A miniszterelnök-helyettes előadására a Szent Pál Akadémia Államelmélet című tantárgyának keretében került sor.

A 15 éves jubileumi adásban Németh Sándor tovább folytatta az Isten neveiről szóló sorozatát.

A Vidám Vasárnap legfrissebb adásában (2016.11.13) Németh Sándor arról beszélt, hogyan lehet Isten Igéjét hatékonyan megosztani az emberekkel.

Immáron két teljes évtizedet tudhat maga mögött a kiskunhalasi Hit Gyülekezete, amely mára egy 300 főt számláló közösségé nőtte ki magát.

Egyedül a Szent Szellem az a személy, akin keresztül kapcsolatunk lehet Jézussal. Ő azért jött, hogy Krisztust megdicsőítse bennünk és elvezessen mink...

Négy éve veretlen a pécsi iskola

Az evangélium annyit tesz, mint jó hír, győzelmi hír. Jézus munkája a Földön tehát az emberek felszabadításáról szól.

A 2015-ös év végén és a 2016-os év legelején is izgalmas napok vártak az Új Forrásra: a zenekar egy hét alatt három lemezbemutató koncertet adott.<br...

A bibliai történelemszemléletben a házasság intézményének válsága és kudarca mindig a korszak végének közelségére figyelmeztet.