Népszerűhírek

A 2016. október 9-ei Vidám Vasárnap adásában a dicséretről, mint szellemi fegyverről beszélt Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze.

A Vidám Vasárnap adásában elhangzott prédikáció témája – kötődve a gyermeknaphoz – a házasság és a család volt ez alkalommal.

A Hit Gyülekezete tagjai Jézus Krisztusról, az Evangéliumról beszéltek a tatabányai Bányásznapokon.

A budapesti dicséretszolgálat szakmai és igei háteréről beszélgettünk Joób Gergellyel, a budapesti zenekar oszlopos tagjával.

Teltházas koncertet adott Friderika Sopronban

Sok-sok várakozás után, karácsony előtt néhány héttel megjelent az Új Forrás zenekar „Csillagösvényeken” című, legújabb albuma.

Immáron két teljes évtizedet tudhat maga mögött a kiskunhalasi Hit Gyülekezete, amely mára egy 300 főt számláló közösségé nőtte ki magát.

A Lk. 11,1 szerint a tanítványok kérték Jézus Krisztust, hogy „taníts minket imádkozni”. A „Mi Atyánknak” is nevezett ima Jézus Krisztustól származik,...

A Hit Gyülekezete, mint fenntartó ajánlattételi felhívást tesz közzé a fenntartásában működő, 21/2017. (IV.26.) FM rendelet előírásainak megfelelően,...

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 45. § (1) bekezdése értelmében Magyarországon minden gyermek köteles az intézményes nevelés-oktat...

Szeptember első hétfőjén megnyitotta kapuit a gödöllői Mandulafa Óvoda!

A Vidám Vasárnap YouTube csatornája átlépte a 15 millió megtekintést.

2017. november 11-i istentiszteleten elhangzott prédikáció összefoglalója.

A Váci Hit Gyülekezete adott otthont a január 20-án megrendezett jótékonysági koncertnek, amelyet a Váci Közéleti Egyesület szervezett.

Régi tervek váltak valósággá Gödöllőn, ahol a helyi gyülekezet szeptember elején saját óvoda építését kezdte meg.

Másodfokon is pert nyert a Hit Gyülekezete az ifjabb Hegedűs Lóránt által vezetett Szabadság téri Református Egyházközséggel szemben

Május 8-án az ATV Debrecenből közvetítette a Hit Gyülekezete Vidám Vasárnapi istentiszteletét.

A feltámadással bekerült az új világ alapja a régi világrendszerbe.

2015-ben ismét megrendezésre került a Gospel Fesztivál Balatonfüreden

Egy újabb sikeres évet zárt 2016-tal SZPA kosár.