Fokozatos újranyitás

#nyitás
Hit Gyülekezete Országos Vezetősége | 2021. 06. 30.
Újraindulnak az istentiszteletek a Hit Parkban!
Következő lépcsőként 1000 fő részére nyitjuk meg a regisztrációt. Egyelőre azokat a testvéreket várjuk szeretettel, akik:

- legalább két hete megkapták mindkét Covid-19 elleni oltást (egyfázisú vakcina esetén azt az egyet),

- vagy fél éven belül átestek a fertőzésen és így védettségi igazolványt kaptak,

- továbbá azok a 14-18 éves korú gyermekek, akik a fenti két csoport valamelyikébe tartozó, velük egy háztartásban élő szüleikkel érkeznek.

Belépéskor ellenőrizzük a feltételek teljesülését: a mindkét oltás dátumát tartalmazó papír alapú orvosi igazolás segítségével, ill. a betegségen átesetteknél azzal, hogy ellenőrizzük a védettségi igazolványon (plasztik kártyán) szereplő lejárati dátumot.

 

Friss változás: Autós kihajtás – az istentisztelet végén megnyitjuk a Labdacsarnoknál található kaput a Gyömrői út felé (azt a parkolót is érdemes használni).

 

Regisztráció: https://regisztraciobp.hit.hu/

 

A regisztrációra a szerdai összejövetel esetén hétfő délelőtt 9 órától, a szombati alkalom esetén csütörtök délelőtt 9 órától nyílik lehetőség.

Akinek nehézséget okoz az online regisztráció, az telefonon is jelentkezhet az (1) 43 22 705-ös számon, hétköznap 9–től 16 óráig (mindig a soron következő istentiszteletre).

Aki valamilyen körülmény miatt mégsem tud részt venni az összejövetelen, regisztrációját a info@hit.hu címen mondhatja le. 

 

Legfontosabb tudnivalók:

Érkezés, belépés

- Autós behajtás a Gergely utca felől lehetséges, a főbejárat környéki parkolók használhatók. Az istentisztelet végén megnyitjuk a Labdacsarnoknál található kaput a Gyömrői út felé (azt a parkolót is érdemes használni).

- Belépés a csarnokba kizárólag a főbejáraton lehetséges, kérjük a várakozáskor tartsátok be a 1,5-2 méteres védőtávolságot. A Hit Park területén, szabadtéren a maszk használata nem kötelező, de ajánlott.

- Mindannyiunk védelme érdekében a feltételnek való megfelelést Egészségügyi szolgálatunk munkatársai ellenőrzik (adatot nem rögzítenek).

- Kérjük, ehhez személyi igazolványotokat és az oltáskor kapott papír alapú igazolást (ami mindkét oltás időpontját tartalmazza), vagy a védettségi igazolványt készítsétek elő.

- Belépés csak érvényes regisztrációval lehetséges.

 

Istentisztelet

- Az összejövetel 19:00-től fog kezdődni.
(Kérjük legkésőbb 18:30-ig érkezzetek meg)

- A résztvevők között 2 m-es védőtávolságot kell tartani.

- Maszk használata mindvégig kötelező a csarnok belső területén.

- Az istentiszteletet élőben közvetítjük.

Az istentiszteletekről kép– és hangfelvétel készül, és élőben közvetítjük interneten. A szombati istentiszteleteket az ATV Vidám Vasárnap címmel felvételről közvetíti. A teljes felvétel szabadon elérhető lesz az interneten.

 

Szolgáltatások, egyéb tudnivalók

- Büfé szolgáltatás nem lesz, ital automaták a főbejárat felőli oldalon fognak működni. Az ételfogyasztás szabadtéren engedélyezett.

- Gyermekvigyázó szolgálatok nem lesznek.

- Szociális helyiségek a főbejárat felőli oldalon fognak üzemelni,

- Tisztelettel kérjük, hogy kerüljetek minden szoros kontaktot eredményező tevékenységet!

Hit Gyülekezete Országos Vezetősége | 2021. 06. 30.