Újra: Vidám Vasárnap!

#
Hit.hu | 2016. 03. 13.
Március 13-án friss adással jelentkezik a Hit Gyülekezete interaktív istentisztelete, az adást az ATV 11 órától közvetíti. Igét hirdet: Németh Sándor.

Utoljára néhány hónapja, a tavalyi karácsonyi időszakban követhették figyelemmel a nézők Vidám Vasárnap élő adását. A Hit Gyülekezete interaktív istentisztelete ma azonban ismét jelentkezik: 11 órától az ATV közvetíti hazánk legnépszerűbb egyházi műsorát. Az adásról ott sem kell lemondani, ahol ez a csatorna nem elérhető: az istentisztelet a Hitrádión, valamint a rádió okostelefonokra készült alkalmazásán keresztül is hallgatható online. 

Az adás ideje alatt a nézőknek továbbra is lehetőségük van kérdéseket feltenni és visszajelzéseket eljuttatni a szerkesztőséghez: telefonon a +36 1 4322 777, illetve SMS-ben a +36 30 344 4388 számon

 

2001 decembere óta jelentkezik az ATV képernyőjén Magyarország legnépszerűbb egyházi műsora, a Vidám Vasárnap. Az Istent dicsőítő dalok után Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze prédikál és válaszol a nézők által feltett kérdésekre. Az interaktív műsorba a nézők telefonon, sms-ben és e-mailben kapcsolódhatnak be kérdéseikkel, kéréseikkel, megjegyzéseikkel. Az élő internet közvetítésnek köszönhetően a műsornak mind az öt kontinensen vannak rendszeres nézői.

 

Hit.hu | 2016. 03. 13.