HIT GYÜLEKEZETE OKTATÁSI FŐIGAZGATÓSÁGA
2017. 04. 11.
Újoncként rájátszásban a SZPA kosarasai

A Szent Pál Akadémia HSE Kosárlabda Szakosztálya, a 2016-17-es szezonban a hazai, női kosárlabda második vonalában, az NB1 B-ben indította az előző szezonban az egyetemi bajnokságban veretlenül szereplő női csapatát.

A SZPA női kosarasok a “beszoktató” szezont egyből a negyedik helyen zárták csoportjukban, amivel a nyolc csapatos rájátszásba is bekerültek

Itt az első párharcban a másik csoport első helyezettjével, a Szeged KE csapatával kerültek szembe. Egy mérkőzés után, amit a Szeged hazai pályán minimális különbséggel (61-51) tudott megnyerni, bizakodva tekintenek a hazai mérkőzés elé.

2017. április 16-án 17:00-kor a Hit Park Labdacsarnokban folytatódik a két nyert mérkőzésig tartó küzdelem. 

A csapatnak reális esélye van a győzelemre. Ezzel együtt még a legjobb négybe kerülés is lehetséges. Onnan pedig a bajnokság döntőjébe vezet az út, melynek győztese jogot kap a következő szezonban az NB1 A-ban, a magyar profi ligában való indulásra.

Igazán nagyszerű, húsvéti, családi szórakozást ígér a hazai mérkőzés, melyre minden kosárlabdát, sportot, vidámságot kedvelő szurkolót és szimpatizánst szertettel várunk.

Aktuális híreink