Támogassa a Hit Gyülekezetét!

#1%
#ado
Hit.hu | 2016. 03. 02.
Kérjük, hogy adója egyházaknak felajánlható 1%-ával támogassa a Hit Gyülekezetét! Az egyház technikai száma: 0279

A Hit Gyülekezete évtizedek óta sorsfordító és közhasznú munkát végez Magyarországon és a határon túl. Az országban egyedülálló módon önfenntartó közösség egyháztagok önkéntes adományaiból épült és épül, ezért adója 1%-ának felajánlásával Ön is hozzájárulhat a közösség munkájának előmozdításához.

A gyülekezete Szeretetszolgálata egész év során szolgál rászorulók felé étel-, ruha és tűzifa adományokkal, a téli krízis időszakban melegétel és -ital járattal járják az utcákat. A téli szünidő alatt a Jótevő kampányban sokezer gyerek számára biztosítanak napi ellátást, akik enélkül nem tudnának meleg élelemhez jutni.

A Hit Gyülekezete hazánk egyik legkiterjedtebb oktatási tevékenységet folytató egyháza. Saját alapítású, államilag elismert iskoláiban mintegy hatezer diák tanul a keresztény erkölcsiség normáinak megfelelően. Az egyház mesterdiplomát adó teológiai főiskolája, a Szent Pál Akadémia az ország legnagyobb létszámú hittudományi intézménye. Hit- és erkölcstan oktatás keretében az ország valamennyi részén megismertetik a Bibliával a gyermekeket az egyház oktatói.

Köszönjük, ha az alapítványok számára átirányítható 1%-kal a Hit és Erkölcs Kulturális Alapítvány tevékenységét is támogatja. Az alapítvány 1990 óta működik, alapítója a Józan Élet Egészség-, Család- és Ifjúságvédő Keresztény Egyesület. Tevékenysége kiterjed a szociális, kulturális, köz- és felsőoktatási illetve tudományos területekre. 

Hit.hu | 2016. 03. 02.