A szív bajnokai Vácon muzsikáltak

#Koncert
#virtuozok
Munkatársunktól | 2015. 07. 18.
Július 17-én teltház előtt lépett fel a "Virtuózok" győztese, Lugosi Dániel Ali.

Alig párszáz méterre a váci Duna­parton folyó vigalom nyüzsgésétől, a város kulturális életének egyik legszebb és legértékesebb zenei estjére került sor július 17-­én, a Váci Híradás Centrumban. Bár nem volt nagy hírverés, mégis táblás ház előtt lépett fel Lugosi Dániel Ali, a „Virtuózok” győztese, aki lenyűgöző tehetségével és kedves személyiségével ámulatba ejtette a váci közönséget.

A valóban virtuóz zenei képességeket kívánó, izgalmas koncerten a művész édesanyja: Lugosi Kovács Ágnes zongorán, valamint két nővére: Király Lugosi Veronika hegedűn és Mikolay Lugosi Zsófia hegedűn is bemutatta zenei tudását. Az est további rendkívüli szereplője volt Kiss Julianna zongoraművész, akinek neve már ismerősen és elismerően cseng a zenét szerető és értékelő váciak körében.

Az est folyamán felcsendültek Handel, Liszt, Sarasate, Horovitz, Milhaud, Piazolla kedvelt dallamai. A jól felépített zenei program és a szereplők művészi játéka nagyszerű élményt adott, de ennél még sokkal többet hozott a Lugosi család városunkba. Igaz történetük, a szívükben élő hit és szeretet követhető, követendő példát mutat korunk világában.

 Vasárnap este újra kitárta kapuit a város fiataljai és az érdeklődők előtt a Váci Híradás Centrum. Ezen az estén Balogh Mihály népszerű gospel gitáros­ énekest köszönthettük a színpadon, majd a Jota & T1ÉL zenekar mutatkozott be Vácon kirobbanó sikerrel. Andelic Jonathan, a zenekar frontembere hangjával, dinamikus egyéniségével pillanatok alatt megnyerte a közönség szívét, őszinte közvetlenséggel szólította meg a közönséget, friss színekkel, egyéni stílusával, saját dalaival gazdagítva a hazai gospel zenei palettát.

Munkatársunktól | 2015. 07. 18.