Regionális konferencia Székesfehérváron

#szekesfehervar
#Regionális
Tóth Szilvia | 2017. 11. 03.
2017. október 29-én egész napos, regionális konferenciára került sor a székesfehérvári Hit Csarnokban.

2017. október 29-én egész napos, regionális konferenciára került sor a székesfehérvári Hit Csarnokban, melyre a fehérvári gyülekezetek mellett meghívást kaptak a balatonfüredi, zirci, ajkai, várpalotai közösségek is.

Az Istentiszteleteken Nagy József lelkész hirdette Isten Igéjét. A délelőtti összejövetelen - melyen csak az aktívan szolgáló keresztények vettek részt - az Úr szolgálatának helyes motívumairól, szellemi hátteréről volt szó.

Délután a rendezvénycsarnok zsúfolásig megtelt. Többen vettek részt olyanok is, akik még sosem voltak a Hit Gyülekezete Istentiszteletén. Nagy József lelkész először a megtérés, visszatérés üzenetével szolgált, majd ezt követően az egyháztagokat buzdította az elkötelezett, hűséges, dinamikus keresztény életre. A nagyon buzdító és inspiratív igehirdetést gyógyulásért, szabadulásért való ima követte. A konferencia befejező részeként az újjászerveződött K. O. zenekar is színpadra lépett néhány dal erejéig a jelenlevők nagy örömére.

A déli órákban, a két összejövetel között szeretetvendégségre került sor, ahol lehetőség nyílt a különböző városokból érkezett testvérek közötti beszélgetésre, bizonyságtételekre.

Tóth Szilvia | 2017. 11. 03.