Nyereményjáték

#
Hit Gyülekezete Szervezőiroda | 2020. 09. 26.
I. Nyereményjáték célja
A nyereményjáték célja, hogy inspirálja a résztvevőket a Hit Gyülekezete online prédikációiban való aktív részvételre és az üzenetben való elmélyülésre.

II. Nyereményjáték leírása

A nyereményjátékban azok a részvételre jogosultak körébe tartozó, instagram fiókkal rendelkező magánszemélyek vehetnek részt, akik megfelelnek a részvételi feltételeknek:

  1. bekövette a Hit Gyülekezete, a Hetek, a Patmos Records és a Hit Rádió Instagram oldalát.
  2. helyesen válaszolt a legutóbbi prédikációhoz kapcsolódó három kérdésre a hitgyulekezeteofficial Insta Story felületén.

 

III. Nyereményjáték időtartama

Az Insta Story jellegéből fakadóan, a kérdések publikálását követő 24 óra.


 

IV. Sorsolás

A nyereményjáték lejárta utáni 48 órában kerül sor, a beérkezett helyes válaszolók közül. A nyertes Instagram fiókjának nevét közzéteszük a hitgyulekezeteofficial Insta Story felületén.

 

V. Adatvédelmi tájékoztatás

Tájékoztatjuk, hogy a 2011. évi CXII. törvény, és az EU 2016/679. számú általános adatvédelmi rendelete (GDPR) alapján adatait alábbi célokból fogjuk kezelni: a nyereményjátékban való résztvevőkkel való kommunikáció, a nyeremények kézbesítése. 16 éven aluli személyek adatait csak a szülő beleegyezésével kezeljük. Az adatkezelésre az egyház és intézményei jogosultak. Az adatkezelés időtartama az Ön hozzájárulásának visszavonásáig szól. Az adatokat a nyereményjáték szervezői és az egyház illetékes munkatársai ismerhetik meg. Ön kérhet tájékoztatást személyes adatainak a kezelésérol, kérheti azok helyesbítését és törlését is. Jogainak a megsértése esetén bírósághoz fordulhat. Részletes adatvédelmi tájékoztatónkat a  ww.hit.hu/adatvedelem honlapon érheti el.

 

VI. Játékból történő kizárás feltételei 

A nyereményjátékban nem vehetnek részt a szervezésében és sorsolásban résztvevők, a nyereményeket felajánló cégek képviselő, és mindezen személyek családtagjai.

 

VII. Nyeremények átvétele

A nyerteseket az Instagram fiókjukon keresztül értesítjük.

A nyereményeket a Szervező személyes átvétellel vagy postai úton juttatja el a nyertesekhez a sorsolást követő legkésőbb 90 napon belül.

A nyeremények átvételéhez szükséges a pontos név, lakcím, e-mail cím  megadása. A nyertesek kötelesek együttműködni a Szervezővel a nyeremény átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe, és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

 

VIII. Felelősség

A tévesen megadott adatokért a Szervező nem vállal felelősséget.

 

IX. Vegyes rendelkezések

Az akció előfizetői a részvétellel automatikusan elfogadják a jelen hivatalos szabályzatot. A nyereményadót a Szervező fizeti. A nyeremények készpénzre át nem válthatóak. 

Hit Gyülekezete Szervezőiroda | 2020. 09. 26.