Megnyitott az első vidéki Patmos könyvesbolt

#Patmos
#konyv
Szabó Éva | 2014. 12. 15.
Megnyitotta kapuit az első vidéki Patmos könyvesbolt Tatabányán, melynek elsődleges célja a Hit Gyülekezete kiadványainak forgalmazása.

Az országban elsőként Tatabányán nyitott meg a 2010-ben alapított Patmos Records Kiadó vidéki könyvesboltja. A kiadó és a 2014 decemberében Tatabányán nyitott könyvesbolt elsődleges célja a Biblia és a Hit Gyülekezete kiadványainak forgalmazása, melyek a bibliai világnézet, kultúra, és a keresztény értékrend népszerűsítését szolgálják.

Emellett a kínálatot történelmi könyvek, ifjúsági regények, izgalmas kémregények, valamint társválasztási-, életvezetési- és gyermeknevelési tanácsokkal szolgáló pszichológusok, szakemberek könyvei színesítik. A kortárs keresztény zenei irányzatot felölelő audió­ és vizuális kiadványok gazdag választéka mellett a polcokon megtalálhatók igényes papír­-írószerek és kisebb ajándéktárgyak is.

A bolt fő profilját azonban a Magyar Termék Nagydíjas Patmos Bibliák széles szín-­ és méretválasztéka képviseli a Hangzó Bibliával együtt. Akik ez utóbbit megvásárolják, azok a Biblia szinte teljes szövegét meghallgathatják akár utazás közben is. Az Action Bible képregény-sorozat az ifjúsághoz viszi közel a Szentírást modern nyelvezetével, megragadó képi világával. 

 

Szabó Éva | 2014. 12. 15.