Közönségtalálkozó Békésen


Oláh Gergővel

#kozonsegtalalkozo
#Oláh Gergő
| 2017. 03. 13.
A Hit Gyülekezete, a Hit Gyülekezete Roma Missziós Hálózata, a Tegyünk az Élhető Magyarországért Egyesület szervezésében kerül megrendezésre egy érdekes közönségtalálkozó március 31-én.

A közönségtalálkozóra a Hit Gyülekezete, a Hit Gyülekezete Roma Missziós Hálózata, a Tegyünk az Élhető Magyarországért Egyesület szervezésében kerül megrendezésre március 31-én.

Március 31.-én 18 órától Békés Városi Kecskeméti Gábor Kulturális Központban kerül megrendezésre a „Megváltozott sorsok!” című közönségtalálkozó, ahol az érdeklődők megismerhetik X-faktor harmadik szériájának győztesét Oláh Gergőt.

Gergőt sokan ismerhetik a képernyőről a különböző dalfesztiválokról. Viszont lehet, hogy sokan nem ismerik az életének alakulását. Gyakorló hívő életet él és mindig is felvállalta keresztény hitét. Ezen az estén megismerhetik Gergő hithez való viszonyát és azt, hogyan alakult élete az X-faktor előtt és után. Hogyan változott meg a sorsa az X-faktor megnyerésével. Nemcsak a zenei pályafutásában sikeres, hanem a családi életében is és tudja sikerének kulcsa az Istennel való jó kapcsolata.

Ha személyesen is megakarja ismerni Oláh Gergő életét, akkor itt a nagyszerű alkalom. Ez az est arról fog szólni, hogy kérdéseikre választ találjanak. Hogy lássák a szegénységből is van kiút és azt, hogy az Istenbe vetett reménység soha nem hagyta cserben és másokat sem fog.

| 2017. 03. 13.