Keresztény jövőkutató előadás


Lentiben

#eloadas
#Mézes András
Kovács András Bence | 2017. 04. 26.
Mézes András, a Hit Gyülekezete zalaegerszegi és tapolcai pásztora tartott „Jövőkutatás – A végidők próféciáiról” címmel előadást Lentiben.

Egy korábbi, az emberi Sorsról szóló előadás sikerén felbuzdulva a Lenti Hit Gyülekezete ismét meghívta városukba Mézes Andrást, aki „Jövőkutatás – A végidők próféciáiról” címmel tartott előadást április végén.

A téma iránti érdeklődést jól mutatja, hogy több környező városból is érkeztek részt vevők, akik szinte teljesen megtöltötték a rendezvény helyszínéül szolgáló impozáns szálloda Veritas I. különtermét.

Mézes András prezentációval egybekötött előadása keretében a jelenlévők végigkísérhették a már megtörtént eseményeket Izrael államának megszületésétől a jövőben bekövetkező eszkatológiai történéseken át egészen az Aranykorig, mikor is Új ég, új föld és új Jeruzsálem lesz. Szó esett még egyebek között az Antikrisztus személyéről, a rejtélyes 666 számról és arról is, hogy a gyors technológiai fejlődés következményeként miként valósulhat meg, hogy az emberek nagy része bálványként fogja imádni a „high-tech” Fenevadot. A

Újdonsága volt a lenti előadásnak, hogy az eseményt a pásztor Facebook oldalán élőben is nyomon lehetett követni – néhány óra alatt 1500-nál is többen kattintottak bele a felvételbe.

Kovács András Bence | 2017. 04. 26.