Jelentkezz a Szent Pál


Akadémiára

#akademia
#Jelentkezés
Szent Pál Akadémia | 2020. 04. 10.
A jelentkezési határidő 2020. április 25.
Kedves Testvérünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Szent Pál Akadémia Teológia szakára való felvételi lehetőségéről. A Teológia szak 5 éves egységes, osztatlan mesterképzés nappali és levelező tagozaton. A megszerezhető végzettség: okleveles teológus mesterfokozat (megfelel a régi egyetemi végzettségnek). A tanulmányokban a teljes Szentírás megismerése áll a középpontban, teljes evangéliumi, valamint Szent Lélekkel betöltött módon.

A tanterv magába foglalja a Biblia tényeinek, korának, nyelvének, történeti, társadalmi, kulturális hátterének ismeretén túl a bibliai tanításokat, teológiát és a kapcsolódó humán, nyelvi, társadalomtudományi, kommunikációs és alapvető informatikai ismereteket is.

Várunk mindenkit, aki el kíván mélyedni a Biblia ismeretében, illetve aktívan részt vállal, vagy a jövőben részt kíván vállalni az egyházi szolgálatban, bibliai értelemben újjászületett és Szent Szellemmel betöltött keresztény. Működésünk célja a teljes Szentírás bölcsességének, tanításának megismerése és megértése, valamint bibliai szellemiség, életmód, erkölcs inspirálása, hozzájárulás az intézmény polgárainak életében a hit törvényének gyakorlati megvalósításához.

A részletes felvételi tájékoztató elérhető a honlapon. Ebből és bemutatkozó filmünkből, valamint FacebookInstagramYoutube oldalunkról, valamint a honlapunkon található egyéb információkból (lásd az alábbi linkeket) lehet tájékozódni intézményünkről. A Felvételi kérelem és ajánlás nyomtatvány honlapunkról letölthető (utóbbi a járványhelyzet elmúltával való papír alapú beadásra).

Felhívjuk a figyelmet a honlapon található alábbi linkekre:


Az idei SZPA bemutatkozó film (Németh Sándor, 2020)
Felvételi kérelem és tájékoztató
Oktatóink
Képzések / Teológia osztatlan mesterszakKollégiumIntézményi tájékoztató
BemutatkozásKüldetésnyilatkozatKönyvtárKiadványokMinőségbiztosítás
Korábbi főiskolai tanulmányokkal jelentkezőknek szóló információk

A megváltozott helyzetben a jelentkezéseket e-mailben (felveteli@szpa.hu) várjuk, az ajánlás is beszerezhető, leadható e-mailben (kérjük beleírni, mióta ismeri az ajánló a jelentkezőt, milyen gyakran találkoznak, miért tartja alkalmasnak a tanulmányokra). Ha nem lehetséges az ajánlás e-mailben való beszerzése, egyelőre egy ajánlással, illetve ha egyik ajánló sem elérhető, akkor anélkül is leadható a felvételi kérelem.

A jelentkezési határidő 2020. április 25.

Jó egészséget, az Úr védelmét kívánjuk!

Üdvözlettel:
Szent Pál Akadémia

Szent Pál Akadémia | 2020. 04. 10.