Izrael védelmében

#izrael
Hit Gyülekezete | 2021. 05. 19.
Szimpátiatüntetés Izrael mellett

2021. május 17-én, hétfőn 19 órakor a Hit Rádió, a Hetek és a Protest Ifjúsági Szervezet közös demonstrációt hirdet, melyben kiállunk Izrael állama mellett. A járványügyi korlátozások jelenleg még nem teszik lehetővé a személyes tüntetéseket, ezért az online térben hallatjuk a hangunkat.

Az alábbi nyilatkozat aláírásával Önök is kifejezhetik kiállásukat Izrael mellett, egyúttal személyes, bátorító üzeneteket is tudnak küldeni a terrortámadások elszenvedőinek. A beérkező üzeneteket jövő héten személyesen adjuk át Izrael Állam magyarországi nagykövetének, és az online demonstráció kezdetéig beérkező üzeneteket az élő közvetítés alatt is közzétesszük.

NYILATKOZAT

Az elmúlt napokban palesztin terrorszervezetek mondvacsinált indokokkal rakétatámadások sokaságát indították izraeli települések ellen. Az erőszakos és provokatív fellépéseket követően a megtámadott ország élt az önvédelemhez való jogával, körültekintő válaszcsapásokat mértek a terrorszervezetek központjaira.

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a nemzetközi közvélemény egy része mégis Izraelt kiáltotta ki bűnbaknak, elhallgatva a valós tényeket.

Alulírott állampolgárok ezúton nyilvánítjuk ki teljes szolidaritásunkat Izraellel és elismerjük, hogy minden országnak joga van megvédeni területeit és állampolgárait. Egyúttal őszinte részvétünket fejezzük ki minden ártatlan civil áldozat családtagjainak, akik a mostani konfliktusok során az életüket vesztették.

Aláírnád? - https://www.proisrael.hu/

Hit Gyülekezete | 2021. 05. 19.