HISZ szociális iroda


nyílt Pécsett

#karitativ
Mátyus Anita | 2019. 05. 02.
Tárt karokkal, nagy szeretettel és tartós élelmiszercsomagokkal készültek a Hit Gyülekezete Szeretetszolgálatának pécsi önkéntesei az új irodában.

A HISZ önkéntesei heteken keresztül festettek, szereltek, takarítottak, és 3 hónap alatt teljesen átalakított, felújított szociális irodát alakítottak ki a várostól haszonkölcsönbe kapott helyiségből. A megnyitóra 2019. április 26-án került sor a szeretetszolgálat országos elnökének, Kovács Sándornak és helyi vezetőjének, Agyaki Mónikának részvételével.

Nagy szeretettel, kedves szavakkal köszöntötték a megjelent mintegy 100 családot, és megkezdték a megnyitóra összeállított 120 tartós élelmiszer csomag kiosztását a szeretetszolgálat önkéntesei segítségével. A város más szociális intézményeivel, családsegítő szolgálatokkal és a Támasz Alapítvánnyal együttműködve segítik ezentúl is a szükségben lévőket.

A szociális iroda a Pécs, Komlói út 65. szám alatt minden pénteken nyitva lesz: 10-12 és 14-16 óra között. Ruha- és élelmiszer adományokkal várják a betérő rászorulókat és a támogatók nagylelkű adományait.

Mátyus Anita | 2019. 05. 02.