Hatalmas siker volt


Benny Hinn szolgálata!

#hitgyulekezete
#BennyHinn
Hit Gyülekezete | 2019. 05. 23.
Zsúfolásig telt a Hit Park
Európai útja során Benny Hinn igét hirdetett a Hit Gyülekezete istentiszteletén is, amelyre nem csak az ország minden tájáról, de még a határokon túlról is érkeztek a látogatók.

Várakozáson felüli érdeklődés övezte a világhírű amerikai prédikátor szolgálatát a Hit Parkban, aki Németh Sándor vezető lelkész vendégeként járt Magyarországon. Európai útja során Benny Hinn igét hirdetett a Hit Gyülekezete istentiszteletén is, amelyre nemcsak az ország minden tájáról, de még a határokon túlról is érkeztek a látogatók.

Az Ahol az Úr Szelleme, ott a szabadság címmel megtartott istentiszteleten a Hit Park zsúfolásig megtelt, s az interneten keresztül is több százezer ember kísérte figyelemmel a világ minden tájáról Benny pásztor szolgálatát. Az összejövetelt a gyülekezet 6 nyelven közvetítette, a közösségi oldalak mellett élőben sugározta nemcsak az ATV Spirit és a Hit Rádió, hanem öt amerikai keresztény csatorna is.

A helyszín kapacitásának maximális kihasználása érdekében a szervezők extra ülőhelyekkel, a Szent Pál Akadémia két nagy előadótermének megnyitásával és kültéri kivetítővel várták az érkezőket.

A Hit Gyülekezete vezetése őszinte sajnálatát fejezi ki amiatt, hogy a biztonsági szempontok és a korlátozott befogadóképesség miatt így is sokan maradtak, akik hosszú sorban állást követően sem tudtak bejutni az istentiszteletre. A kellemetlenségekért, amik őket és esetlegesen a környéken lakókat érték az este során, elnézést kérünk.

Köszönjük megértésüket, életükre Isten bőséges és gazdag áldását kívánjuk!

Hit Gyülekezete

 

Galéria:

 

 

----GALLERY----

 

Hit Gyülekezete | 2019. 05. 23.