Patmos Records

A Hit Gyülekezete 2010-ben alapította meg független kiadó- és terjesztő szervezetét a Patmos Records kiadót, a karizmatikus keresztény irodalom kiadását és forgalmazását azonban már a 80’-as évektől kezdve végezte – akkor még illegalitásban. A Patmos Records jelenleg egy több, mint 100 minőségi kiadványt, javarészt könyveket, CD-ket és DVD-ket tartalmazó termékkínálattal büszkélkedhet, mely elérhető online, a Hit Gyülekezete istentiszteleti helyszínein országszerte, valamint a Patmos Book and Caféban, a kiadó impozáns V. kerületi könyvesboltjában is. A Patmos Records számos, népszerű és nemzetközileg elismert keresztény szerző művét jelentette meg Magyar nyelven, melynek köszönhetően belföldi és határon túli keresztény közösségek százai juthattak értékes, inspiratív tartalmakhoz és alapvető fontosságú teológiai ismeretekhez. A Patmos Records kínálatának megtekintéséhez kérjük, látogasson el a kiadó weboldalára.

Kiemelt kiadványok

Szent Biblia új köntösben

Magyar Termék Nagydíj

A Patmos Records 2011-ben kiadott megújult kivitelű magyar nyelvá Biblia-sorozata 2012-ben komoly szakmai elismerésben részeült: elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. Két évvel később pedig, azaz 2014-ben, a Patmos Records kiadót Budapest Márka díjjal is kitüntették a Biblia népszerűsítése és megújítása terén végzett kiváló munkájáért.

Action Bible - képregény Biblia

A Patmos Records minőségi kiadványokat kínál a gyermekek számára is. A kiadó gondozásában Magyar nyelven is megjelent az Action Bible nevű bibliai képregénysorozat, melyet Sergio Cariello, a Marvel egykori illusztrátora rajzolt. A rendkívül színes és izgalmas képregénysorozat az Ó- és az Újszövetség hőseinek életét és történeteit meséli.