Országos lábtenisztorna Balatonfüreden

#Lábtenisz
#balatonfured
Funcs Fanni | 2015. 07. 19.
Második alkalommal került megrendezésre az Országos lábtenisztorna Balatonfüreden

Az egészséges életmód és a testmozgás népszerűsítése céljából országos lábtenisztornára került sor július 18-án a balatonfüredi Keresztény Kulturális Központ kertjében, melynek saját, újonnan épített pályája második alkalommal adott otthont ilyen nagyszabású eseménynek.

Számos városból, többek között Veszprémből, Gyöngyösről, Székesfehérvárról, Pécsről és Budapestről is érkeztek vendégek a megmérettetésre, akik lelkes szurkolótáborukat sem hagyták otthon. A csoportmérkőzéseket egy vidám bemutató előzte meg, amely során röplabdás lányok és fiúk adtak ízelítőt a népszerű sportból. 

A forró nyári időjárással dacoló csapatok izgalmas selejtezőjét követő döntőben a kupavédő balatonfüredi gyülekezet ifjai nagy küzdelemben fektették két vállra a budapesti delegációt. A bronzérmet a gyöngyösi keresztények szerezték meg. A hazai csapat eredménye nem volt meglepő: már számos országos futballbajnokságon bizonyították tehetségüket és tudásukat. A dobogósoknak Grósz István lelkész, a torna védnöke adta át a kupát és az érmeket.

Nem telhetett el a nap zene nélkül, melyet Szentkirályi György, valamint Rostás Csaba és Mónika biztosított a muzikális publikum számára. A vendéglátók a szórakozás mellett az étkeztetésről is gondoskodtak: helyben készített ínyenc falatok és hűsítő gyümölcsdesszertek várták a résztvevőket, akik az estig tartó program után emlékezetes, gazdag élményekkel térhettek haza.

 

Funcs Fanni | 2015. 07. 19.