Megnyitotta kapuit a gödöllői Mandulafa Óvoda

#tarsadalom
#oktatas
Szigeti Krisztina | 2018. 09. 05.
Szeptember első hétfőjén megnyitotta kapuit a gödöllői Mandulafa Óvoda!

Szeptember első hétfőjén megnyitotta kapuit a gödöllői Mandulafa Óvoda, a Hit Gyülekekezete frissen átadott, modern óvodája, ahova már korán reggel izgatottan érkeztek az első kisgyerekek, hogy megkezdjék első évüket. 

A régi elhanyagolt, több szintes épület, amely a 3-as főút és a Tessedik Sámuel utca sarkán volt található, az elmúlt években a város számára is érzékelhető, jelentős változásokon ment keresztül. Az objektum teljes külső- és belső felújítása a helyi Hit Gyülekezete tagjainak adományaival és munkájával valósulhatott meg. A közösség megmozdulásai a városlakók figyelmét sem kerülték el: az utolsó hetekben gyakran előfordult, hogy - késői időpontok ellenére - akár száz ember is szorgoskodott az ingatlan befejezésén. Az utolsó külső simítások ugyan még  zajlanak, de az idelátogatók már élvezhetik a parkos környezetben kialakított, vadonatúj belső utakat, parkolót, játszóteret.

A Hit Gyülekezete fenntartásában működő intézményben közel 40 gyermek egy keresztény erkölcsi alapokon álló, védett környezetben töltheti el az óvodás éveit.

Szigeti Krisztina | 2018. 09. 05.