Lemezbemutató koncertsorozat

#
Munkatársunktól | 2016. 01. 12.
A 2015-ös év végén és a 2016-os év legelején is izgalmas napok vártak az Új Forrásra: a zenekar egy hét alatt három lemezbemutató koncertet adott.

A 2015-ös év végén és a 2016-os év legelején is izgalmas napok vártak az Új Forrásra: a zenekar egy hét alatt három lemezbemutató koncertet adott.

Az első koncertre a két ünnep között Székesfehérváron került sor a helyi gyülekezet új csarnokában. A közönség nagy lelkesedéssel fogadta a zenekart és rendkívüli aktivitással járult hozzá a műsor sikeréhez. A koncert végén már az egész közönség együtt énekelte a zenekarral a Kései eső című dalt, ami igazán felemelkedetté tette a lezárást.

A következő állomás Budapest, méghozzá a Gyömrői úti Hit Park, 2016 első napjának, első órái. A késői időpont ellenére a közönség itt is szűnni nem akaró lelkesedéssel fogadta az új album sokszínű dalait. Ez alkalommal a gödöllői ifjúsági tánccsoport is bemutatkozott és modern koreográfiával emelték a műsor színvonalát.

Ezután az együttes Kecskemétre utazott le, ahol egy fiataloknak szóló rendezvényen adtak fergeteges koncertet. A sikerben óriási része volt a fáradhatatlan közönségnek is, akik a több órás műsor végére sem fáradtak el, sőt! Volt körtánc és természetesen nem maradhatott el a gödöllői fiatalok dinamikus tánca sem. A fiatalok lankadatlanul követelték az újabb és újabb ráadást, így az új dalokon kívül régi klasszikusok is előkerültek, amiket már az egész közönség együtt énekelt.

A sűrű program ellenére az együttes egy nagyon sikeres évzárást, és az év további részére nézve is igazán bíztató évnyitást tudhat maga mögött. Aki nem szeretne lemaradni a folytatásról az a zenekar további fellépéseiről az Új Forrás Facebook oldalán tájékozódhat.

 

 
 
Munkatársunktól | 2016. 01. 12.