Hogy ne csak a vasárnap,
 
hanem minden nap vidám legyen!


Kérjük legkésőbb 2019. május 19-én éjfélig töltsék ki
ezt az űrlapot, hogy fel tudjuk dolgozni!
 

Név: *
E-mail: *
Címem: *
Adószámom: *
Telefonszámom:

 
   

 
* Javasolt civil szervezet:
Civil szervezet adószáma:  
 

2019. május 20. lesz most már mindenki számára az SZJA bevallás határideje. Minden adóbevallást benyújtó dönthet arról, hogy kinek irányítja át az előző adóévre vonatkozó, befizetett személyi jövedelemadója 1+1%-át. Így rendelkezhetünk külön egy alapítvány és külön egy egyház számára.(Ha a kedvezményekkel, vagy más okból nullára jön ki a személyi jövedelemadó, akkor az megfizetettnek számít, de akkor csak az egyházi rendelkezésnek van értelme).
 
Nincs másra szükség, csak a fenti adatokat megadni, és mi levesszük az adminisztratív terhet a felajánlás kapcsán. Amennyiben örömmel tudja támogatni szeretetszolgálatunkat illetve oktatási tevékenységünket is, akkor kérjük, hagyja érintetlenül a Hit és Erkölcs Kulturális Alapítvány számára beállított adatokat is!

* Civil szervezetet akkor érdemes megadni, ha a befizetett SZJA 1%-os része pozitív egyenleget mutat (azaz nem nulla).

** Az adatok megadásával a rendelkező egyben hozzájárulását is adja, hogy az 1%-os rendelkezés adminisztratív részében közreműködjünk, vele a kapcsolatot telefonon, elektronikus vagy postai levelezésben felvegyük vele. A megadott adatokat a Hit Gyülekezete egyházzal és annak intézményeivel történő kapcsolattartás elősegítése, az egyház és intézményei működése támogatásának elősegítése érdekében az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján kezeljük. Az adatszolgáltatás önkéntes. A Hit Gyülekezete adatkezelési nyilatkozata itt olvasható el.